9urxf8xwtdwc8xuqo6du

Abstracte fotografie voor groepen

Lezing en kortingsregeling voor fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie-opleidingen

Voor fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie opleidingen die hun leden/ studenten op een leuke en voordelige manier willen laten kennis maken met abstracte fotografie, heb het Programma 'Abstracte Fotografie voor Groepen' ontwikkeld.

Dit programma bestaat uit drie onderdelen:

1. Een bijeenkomst van 1,5 à 2,5 uur met een Inleiding in de Abstracte Fotografie*

Dit is een interactieve en dynamische lezing, waarin mensen kennismaken met het begrip Abstracte Fotografie. Een programma met veel praktijkvoorbeelden en korte filmpjes, afgewisseld met kleine oefeningen om de koppeling naar de praktijk te maken.

2. Online vervolg met twee opdrachten uit Concrete Handvatten voor Abstracte Foto’s*

Aansluitend aan de bijeenkomst worden de leden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met het maken van abstracte foto’s. Ze krijgen een uitnodiging om twee videolessen met twee bijbehorende praktijkopdrachten te bekijken uit de cursus 'Concrete Handvatten voor Abstracte Foto's'. Ze kunnen daar hun foto's uploaden, ze kunnen reageren op elkaars foto's en ze krijgen feedback op hun foto's van mij.

3. Korting voor groepsleden op een cursus naar keuze uit ons cursusaanbod

Groepsleden die zich verder willen verdiepen in de abstracte fotografie bied ik € 30,- korting op een cursus naar keuze uit het cursusaanbod van de Academie voor Abstracte Fotografie.


Voor wie

Dit aanbod is geschikt voor groepen van 8 tot 80 mensen van fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie-opleidingen die willen kennismaken met de abstracte fotografie.

Wie geeft de cursus?


Iris Depassé
Iris Depassé

Iris Depassé is kunstenaar en trainer en zij heeft zich gespecialiseerd in de Abstracte Fotografie. In eerste instantie als autodidact, later aangevuld met een aantal opleidingen en een stevige zelfstudie naar dit vakgebied.

Iris studeerde Kunst en Kunstbeleid aan de Universiteit van Groningen. Zij volgde bij de Fotovakschool de opleiding Photographic Design en de Basisopleiding Fotografie & Nabewerking. Zij deed mee aan de Masterclass BredaPhoto 2016. Daarnaast volgde zij losse workshops over onder andere macrofotografie, beeldtaal en landschapsfotografie. Zij maakt zowel abstracte foto's als abstracte schilderijen.

Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer, trainer en ontwikkelaar van inspirerende cursussen. In de Academie voor Abstracte Fotografie komt alles samen: haar liefde voor de kunst, het lesgeven en het ondernemen.

Het is haar missie om zich in te zetten voor de positionering van abstracte fotografie. Zij wil zorgen dat fotografen, fotografie-opleidingen, kunstkenners en geïnteresseerden weten wat abstracte fotografie inhoudt. En zij leert je graag hoe jij abstracte foto’s kunt maken die jouzelf en anderen verrassen.


Kosten voor dit programma:

De kosten voor dit programma zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk waar de cursus gehouden wordt, tijdstip van de dag en het aantal deelnemers.

  • Basistarief: € 150,- voor het verzorgen van een bijeenkomst van 1,5 uur voor een groep van 8 tot 12 mensen binnen een straal van 100 km van Castricum, inclusief vooroverleg, voorbereiding, reistijd, het geven van feedback op foto’s en € 20,- tot 40,- korting per persoon voor alle groepsleden op ons cursusaanbod.

Extra kosten:

  • € 75,- per uur extra bij bijeenkomsten langer dan 1,5 uur
  • bij meer dan 12 mensen geldt een meerprijs van € 2,50 per extra deelnemer
  • € 55,- hotelkosten bij avondbijeenkomsten bij een afstand verder dan 100 km afstand van Castricum
  • reiskosten € 0,25 /km gerekend vanaf Castricum

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

In deze prijsopbouw wordt er vanuit gegaan dat de locatie, beamer en wifi en koffie en thee geregeld wordt door de organisator van de bijeenkomst.

Vraag nu een offerte op maat aan.

Benodigde info: aantal groepsleden, plaats waar bijeenkomst plaats moet vinden + gewenste datum

Ja, ik vraag een offerte aan voor mijn groep