Crgea8txrmkp4iwnzv8j

Abstracte fotografie voor groepen

Lezing en kortingsregeling voor fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie-opleidingen

Voor fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie opleidingen die hun leden/ studenten op een leuke en voordelige manier willen laten kennis maken met abstracte fotografie, heb het Programma 'Abstracte Fotografie voor Groepen' ontwikkeld.

Dit programma bestaat uit drie onderdelen:

1. Een bijeenkomst van 1,5 à 2 uur over Abstracte Fotografie

Dit is een interactieve en dynamische lezing, waarin mensen kennismaken met het begrip Abstracte Fotografie. Een programma met veel praktijkvoorbeelden en korte filmpjes, afgewisseld met kleine oefeningen om de koppeling naar de praktijk te maken. Een selectie uit Module 1.

2. Gratis online vervolg met twee praktijkopdrachten

Aansluitend aan de bijeenkomst worden de leden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met het maken van abstracte foto’s. Ze krijgen een uitnodiging om twee videolessen met twee bijbehorende praktijkopdrachten te bekijken uit Module 2 en 3. Ze kunnen daar hun foto's uploaden, ze kunnen reageren op elkaars foto's en ze krijgen feedback op hun foto's van mij.

3. Korting voor groepsleden op online cursus

Groepsleden die zich verder willen verdiepen in de abstracte fotografie krijgen korting op ons cursusaanbod.


De Academie voor Abstracte Fotografie verzorgde al/ verzorgt binnenkort lezingen, workshops of beurspresentaties voor de volgende organisaties:

Voor wie

Dit aanbod is geschikt voor groepen van 8 tot 80 mensen van fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie-opleidingen die willen kennismaken met de abstracte fotografie.

Jouw trainer


Iris Depassé
Iris Depassé

Deze cursus is gemaakt door Iris Depassé, kunstenaar en course-creator. Iris specialiseerde zich in de Abstracte Fotografie. Ze exposeert en verkoopt haar abstracte foto’s al sinds 2015.

In 2016 deed ze mee aan BredaPhoto Masterclass 2016. Aansluitend stroomde ze in in het eerste jaar van de opleiding Photographic Design aan de Fotovakschool.

Zij richtte de Academie voor Abstracte Fotografie op en ze maakte deze allereerste online cursus over abstracte fotografie.

Ze is gedreven om abstracte fotografie op de kaart te zetten in Nederland. Ze geeft lezingen bij fotoclubs, is gastdocent in fotografieopleidingen en in 2020 is ze uitgekozen om één van de sprekers op het hoofdpodium van Professional Imaging te zijn.


Kosten voor dit programma:

De kosten voor dit programma zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk waar de cursus gehouden wordt, tijdstip van de dag en het aantal deelnemers.

  • Basistarief: € 150,- voor het verzorgen van een bijeenkomst van 1,5 tot 2 uur voor een groep van 8 tot 12 mensen binnen een straal van 50 km van Castricum, inclusief vooroverleg, voorbereiding, reistijd, het geven van feedback op foto’s en € 20,- tot 40,- korting per persoon voor alle groepsleden op ons cursusaanbod.

Extra kosten:

  • € 75,- per uur extra bij bijeenkomsten langer dan 2,5 uur
  • bij meer dan 12 mensen geldt een meerprijs van € 2,50 per extra deelnemer
  • € 55,- hotelkosten bij avondbijeenkomsten bij een afstand verder dan 100 km afstand van Castricum
  • reiskosten € 0,25 /km gerekend vanaf Castricum

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

In deze prijsopbouw wordt er vanuit gegaan dat de locatie, beamer en wifi en koffie en thee geregeld wordt door de organisator van de bijeenkomst.

Vraag nu jouw offerte aan

Stuur gegevens mee over:

  • aantal groepsleden,
  • adres waar bijeenkomst plaats moet vinden
  • gewenste datum en tijd
  • naam contactpersoon

Ja, ik wil een offerte!

"Een doorslaand succes!"

Dat zegt Jan Terpstra, voorzitter van de Almeerse Fotoclub, over mijn presentatie over Abstracte Fotografie. Bekijk het hele filmpje.