Wwy2jwortw2pukd3elud

Abstracte fotografie voor groepen

Programma-aanbod voor fotoclubs, creativiteitscentra en foto-opleidingen

Voor fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie opleidingen heb ik een mooi programma ontwikkeld, om groepen op een leuke en voordelige manier te laten kennis maken met abstracte fotografie.

Programma 'Abstracte Fotografie voor Groepen'

Dit programma bestaat uit drie onderdelen:

1. Een bijeenkomst van 1,5 a 2 uur met selectie uit de cursus Inleiding in de Abstracte Fotografie*

Dit is een lezing, waarin mensen kennismaken met het begrip Abstracte Fotografie. Het is een interactief en dynamisch programma met veel praktijkvoorbeelden en korte filmpjes afgewisseld met kleine oefeningen om de koppeling naar de praktijk te maken.

2. Mini-vervolgcursus met videolessen en opdrachten uit Concrete Handvatten voor Abstracte Foto’s*

Aansluitend aan de bijeenkomst krijgen alle groepsleden een uitnodiging voor gratis deelname aan een online mini-vervolgcursus, bestaande uit twee videolessen met bijbehorende praktijkopdrachten uit de cursus 'Concrete Handvatten voor Abstracte Foto's'.

De leden worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met het maken van abstracte foto’s. De gemaakte foto’s kunnen ze uploaden in een Werkmap die exclusief voor jullie groep wordt aangemaakt. Daar kunnen ze reageren op elkaars foto's en krijgen ze feedback van mij.

3. Korting voor groepsleden op online cursussen*

Aansluitend op bovenstaand aanbod bied ik de deelnemers een korting van € 30,- op een cursus naar keuze uit het online cursusaanbod.

* Voor meer informatie over de inhoud van de verschillende cursussen, klik op bovenstaande links.


Voor wie

Dit aanbod is geschikt voor groepen van 8 tot 80 mensen van fotoclubs, creativiteitscentra en fotografie-opleidingen die willen kennismaken met de abstracte fotografie.

Wie geeft de cursus?


Iris Depassé
Iris Depassé

Ik ben Iris Depassé, kunstenaar en oprichter van de Academie voor Abstracte Fotografie. Ik heb deze cursus voor je ontwikkeld en je ziet mij in de videolessen.

Na een ontwikkeling als autodidact heb ik me de afgelopen jaren in gespecialiseerd in abstracte fotografie. Ik volgde de Basisopleiding Fotografie en Photoshop en de opleiding Photographic Design aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik volgde workshops over oa. landschapsfotografie, macrofotografie, beeldtaal en autonome fotografie. En ik deed mee aan de Masterclass BredaPhoto 2016. Dit alles aangevuld met stevige research naar abstracte fotografie.

In deze cursus komt alles samen: mijn twintig jaar ervaring als trainer en ontwikkelaar van cursussen, mijn kennis en ervaring van abstracte fotografie, mijn ondernemerschap en mijn plezier om mensen te inspireren en te motiveren.

Laten we samen de wereld een beetje mooier maken!


Investering voor dit programma:

  • € 125,- voor het verzorgen van een bijeenkomst van 1,5 a 2 uur voor een groep van 8 tot 12 mensen binnen een straal van 100 km van Castricum, inclusief vooroverleg, voorbereiding, reistijd, het geven van feedback op foto’s en aantrekkelijke kortingsregeling voor groepsleden.
  • bij meer dan 12 mensen geldt een meerprijs van € 2,50 per extra deelnemer
  • € 25,- avond-toeslag
  • € 55,- hotelkosten bij avondbijeenkomsten verder dan 100 km afstand van Castricum
  • reiskosten € 0,25 /km gerekend vanaf Castricum

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

In deze prijsopbouw wordt er vanuit gegaan dat de locatie, beamer en wifi en koffie en thee geregeld wordt door de organisator van de bijeenkomst.

Vraag nu een offerte op maat aan.

Benodigde info: aantal groepsleden, plaats waar bijeenkomst plaats moet vinden + gewenste datum

Ja, ik vraag een offerte aan voor mijn groep