Zyrabmnrqxifcync1mf1

Voorproefje Abstracte Fotografie

Gratis mini-cursus om te ervaren of deze cursus iets voor jou is.

   Bekijk het promofilmpje

Als je nieuwsgierig bent of de cursus Abstract Fotografie iets voor je is, dan kun je dat hier ervaren. Door gratis mee te doen met deze mini-cursus.

- Je krijgt gratis toegang tot een aantal videolessen uit de echte cursus:

- Je leert al iets over wat abstracte fotografie inhoudt.

- Je krijgt prachtige abstracte foto's te zien verschillende fotografen.

- Je krijgt alvast één praktijkles.

- En je ziet in de afronding iets over waar al dat moois toe leidt.

Als je nooit eerder een online cursus gedaan hebt, dan kun je hier direct ervaren hoe makkelijk het is om online in je eigen tijd en tempo -en vanaf waar je maar wilt- een cursus te volgen.

En als dit voorproefje je goed smaakt, dan kun je je met een gerust hart inschrijven voor de cursus. Want dit geeft echt een heel goed beeld van wat je kunt verwachten als je mee gaat doen aan de complete cursus.

Dus, doe gratis mee met deze minicursus. Je hebt niets te verliezen en een hele wereld te winnen!


"Als je al langer iets met abstracte fotografie wilt doen (zoals ik) dan krijg je in deze cursus alle handreikingen en op een hele toegankelijke manier uitleg van een hele enthousiaste en zeer deskundige docente.

- No Sijben, klinisch psycholoog/methodoloog en organisatie adviseur

Wie geeft de cursus?


Iris Depassé
Iris Depassé

Ik ben Iris Depassé. Kunstenaar en oprichter van de Academie voor Abstracte Fotografie.

Ik hou erg van abstracte fotografie en ik heb de afgelopen jaren gezocht naar manieren om me daarin te specialiseren. Ik deed mee aan de Masterclass BredaPhoto, volgde de Basisopleiding Fotografie en Photoshop en de opleiding Photographic Design aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik volgde workshops over oa. landschapsfotografie, macrofotografie, beeldtaal en autonome fotografie. Ik hunkerde naar kennis over abstracte fotografie, maar ik vond nergens wat ik zocht.

Toen ik ontdekte dat er een internationale Facebookgroep bestond voor Abstracte Fotografie met meer dan 30.000 leden realiseerde ik me dat er meer mensen waren met een behoefte aan een gedegen basis voor hun abstracte fotografie. En besloot ik om deze online cursus te gaan maken.

Het afgelopen jaar heb ik veel research gedaan en deze cursus ontwikkeld. In de hoop en de verwachting dat ik daar vele mensen blij mee kan maken.

Voor mij komt in deze cursus komt alles samen: mijn twintig jaar ervaring als trainer en ontwikkelaar van cursussen, mijn kennis en ervaring van abstracte fotografie en mijn ondernemerschap.

PS. Nieuwsgierig naar de abstracte foto's die ik maak? Neem een kijkje op mijn website: Iris Depasse ArtWorks.


"Ik ben erg verrast door het voorproefje van de cursus abstracte fotografie. Iris heeft een hele fijne manier gevonden om deze online cursus te presenteren. Aan de hand van enthousiaste video's en veel voorbeelden en verwijzingen word je door haar meegenomen in de wereld van de abstracte fotografie.Ik voel meteen een grote betrokkenheid en kijk er erg naar uit om de hele cursus een keer te kunnen gaan volgen.

Brigit Jonker-Krol, beeldend kunstenaar

Veelgestelde vragen


Wat houdt de complete cursus in?
Je kunt de inhoud van de Complete Cursus Abstracte Fotografie bekijken, door bovenaan in het navigatiemenu op "alle cursussen te klikken en dan de Complete Cursus te bekijken
Komen er nog meer cursussen?
Jazeker, er staat nog heel wat te gebeuren. Als je op de hoogte wilt blijven, vink dan aan dat je instructie- & promotiemails wilt ontvangen, dan houd ik je op de hoogte. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

"Oooeh, wat ben ik trots op deze cursus! De afgelopen drie maanden heb ik als stagiaire fotografie met veel plezier meegeholpen aan het ontwikkelen ervan. Ik had nog nooit gehoord van abstracte fotografie, dus dit was voor mij een nieuwe ervaring. Heel leuk om dat van zo dichtbij mee te maken. We hebben hard gewerkt en veel lol gehad en ik ben echt ontzettend trots op het eindproduct. Ik heb deze maanden echt op een andere manier leren spelen met fotografie. Ik hoop dat mensen er net zo’n mooie ervaring aan over houden als ik.

- Emmaly Willemsen, student fotografie, Noorderpoort College

"Wat een meesterwerk heb je in de wereld gezet, Iris!!!

Indrukwekkend te zien wat zich ontvouwt wanneer jij je diepste en meest stille fluisteringen vanuit je ziel volgt. Ik ben echt diep onder de indruk van het niveau en de kwaliteit van module 1. De ambitieuze titel ‘Academie’ maak je voor mij helemaal waar.

Echt razend interessant, het maakt me nieuwsgierig en inspireert me. En wat een eer dat je mijn werk te midden van zulke kanjers presenteert. Dus ja, ik ben supertrots dat je me in de module hebt opgenomen. En ik snap dat je enorm hard hebt gewerkt, afgelopen weken/maanden.

Waar mogelijk zal ik je werk onder de aandacht brengen van geïnteresseerden. Ik wens je toe dat velen de weg naar jouw opleiding mogen vinden en dat er binnen enkele jaren toonaangevende reizende exposities zijn van adepten uit jouw ‘stal’. Klasse!"

- Ronald Peeters, natuurfotograaf, Leven in Verwondering.nl

Get started now!