Tnyawrpptjq0ytkv7o5o

Maak kennis met Abstracte Fotografie

Gratis proeflessen om te ervaren wat deze cursus jou te bieden heeft

   Bekijk de promofilm

Toe aan een nieuwe stap in je fotografie?

Het gebied van de Abstracte Fotografie is een onontgonnen terrein. Dit is de allereerste complete opleiding over abstracte fotografie in Nederland en zelfs wereldwijd. Dus, gefeliciteerd, je bent een voorloper!

Leer prachtige abstracte foto's te maken, waarmee je jezelf en anderen verrast.

In deze online opleiding krijg je inspiratie voor een nieuwe manier van fotograferen. Je leert met aandacht te kijken, abstractie te herkennen. Je gaat op avontuur, experimenteert met nieuwe technieken en je leert hoe je in de flow kunt komen. Je ontwikkelt oog voor vorm, kleur, compositie, lijn en textuur. Je krijgt allerlei praktische handreikingen om abstractie te creëren; door anders te kijken, anders te fotograferen en door je foto's anders na te bewerken.

Verder ontwikkel je in deze cursus je eigen smaak en stijl in de abstracte fotografie. Je bouwt je eigen portfolio op en je krijgt ideeën over hoe je jouw foto's kunt gebruiken. Wedden dat jij straks abstracte foto's maakt, waarmee je jezelf en anderen verrast?

Er gaat een wereld voor je open. Nieuwsgierig?


Gratis proeflessen

Om te ervaren wat de wereld van de abstracte fotografie jou te bieden heeft, nodig ik je uit om een aantal proeflessen te doen.

Je krijgt vier videolessen (20 minuten kijktijd), één praktijkopdracht en twee info-opdrachten uit de complete cursus. Je maakt kennis met de wereld van de abstracte fotografie. Daarbij krijg je toegang tot onze online leeromgeving, waardoor je goed kunt ervaren of deze manier van leren bij je past. Het enige dat je hoeft te doen is een account aan te maken (naam en e-mailadres in te vullen).

Doe mee en ontdek wat abstracte fotografie jou te bieden heeft.

 

Vervolgmogelijkheden

Na het volgen van de proeflessen zijn er drie vervolgopties:


Als je eerst meer over wilt weten over de vervolgmogelijkheden, dan kan dat hier.

Leuker en makkelijker is het om eerst de proeflessen doen.

 

Wie geeft de cursus?


Iris Depassé
Iris Depassé

Ik ben Iris Depassé, kunstenaar en oprichter van de Academie voor Abstracte Fotografie. Ik heb deze cursus voor je ontwikkeld en je ziet mij in de videolessen.

Na een ontwikkeling als autodidact heb ik me de afgelopen jaren in gespecialiseerd in abstracte fotografie. Ik volgde de Basisopleiding Fotografie en Photoshop en de opleiding Photographic Design aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik volgde workshops over oa. landschapsfotografie, macrofotografie, beeldtaal en autonome fotografie. En ik deed mee aan de Masterclass BredaPhoto 2016. Dit alles aangevuld met stevige research naar abstracte fotografie.

In deze cursus komt alles samen: mijn twintig jaar ervaring als trainer en ontwikkelaar van cursussen, mijn kennis en ervaring van abstracte fotografie, mijn ondernemerschap en mijn plezier om mensen te inspireren en te motiveren.

Laten we samen de wereld een beetje mooier maken!


"Ik ben erg verrast door deze proeflessen van de cursus abstracte fotografie. Iris heeft een hele fijne manier gevonden om deze online cursus te presenteren. Aan de hand van enthousiaste video's en veel voorbeelden en verwijzingen word je door haar meegenomen in de wereld van de abstracte fotografie. Ik voel meteen een grote betrokkenheid en kijk er erg naar uit om de hele cursus een keer te kunnen gaan volgen.

Brigit Jonker-Krol, beeldend kunstenaar

"Dank voor zoveel moois, Iris! Een belevenis waarbij ik volkomen onverwacht in andere werelden terecht kan komen. Waar kwaliteiten als schoonheid, liefde voor vorm en kleur en diepere gevoelswerelden worden aangesproken. Verrast en enthousiast gemaakt waardoor ik niet meer "normaal" kan kijken. Mijn fantasie is nu pas echt op hol. Het hele weekend ben ik al aan het experimenteren geweest, super! Het brengt beslist een enorme verdieping in de natuurbeleving. Voor mij is dit één grote ontdekkingsreis en ik ben daar heel blij mee.”

- Désirée van Bracht-Sersansie

"Erg fijn en leerzaam allemaal: De inhoud van de lessen, de opzet en de opdrachten met feedback. De losse deelmodules zijn goed van lengte. En fijn om kennis te maken met goede fotografen op dit gebied. Mooie basis.

Iris neemt je mee door verschillende aspecten te belichten op een prettige manier en de opdrachten zijn erg leuk om te doen. Ook krijg je persoonlijke feedback en kun je leren van andermans werk. Kortom; als je beter wilt worden in abstracte fotografie zou ik deze cursus zeer aanraden."

- Jeantine Geleijnse, docente bewegingsonderwijs en pedagogiek, Hogeschool van A'dam

"Ik heb het voorproefje doorlopen! Leuk om te doen en erg leerzaam. Wat ik gezien heb, prikkelt mij om zeker mee te doen. Nu nog even te druk met school en reizen, maar daarna ga ik deze cursus zeker volgen. De kijk van Iris op abstractie in de fotografie is blikverruimend en ik weet zeker dat dit voor veel mensen een ware inspiratiebron is.’’

- Rick van der Kraats, winnaar diverse prijzen natuurfotografie, rickvanderkraats.nl

 

Nog vragen voor je mee wilt doen met de proeflessen? Aarzel niet, maar bel me: 06-55843366 of mail me.