Zyrabmnrqxifcync1mf1

Gratis Proeflessen Abstracte Fotografie

Er gaat een wereld voor je open

   Bekijk de promofilm

Toe aan een nieuwe stap in je fotografie?

Het gebied van de Abstracte Fotografie is een onontgonnen terrein. Deze cursus Abstracte Fotografie is de allereerste cursus op dit gebied in Nederland en zelfs wereldwijd. Dus, gefeliciteerd, je bent een voorloper!

Met deze cursus geef je een waardevolle impuls aan je creativiteit en aan jouw ontwikkeling als fotograaf. Je krijgt een verfrissend nieuwe kijk op de wereld, als je je verdiept in de abstracte fotografie.

Dus, ervaar wat de wereld van de abstracte fotografie jou te bieden heeft. Doe mee met de proeflessen!


Ontdek de wondere wereld van de Abstracte Fotografie

Je krijgt met deze proeflessen gratis toegang tot een selectie van het materiaal van de complete cursus Abstracte Fotografie. Zodat je een goed beeld krijgt van de cursus.

Complete cursus

De complete cursus Abstracte Fotografie bestaat uit vijf modulen opgebouwd uit zo'n 40 videolessen en een Werkmap met meer dan 50 opdrachten, aanvullende tutorials, video's en achtergrondmateriaal.

Videolessen

De videolessen nemen je stap voor stap mee in de wereld van de Abstracte Fotografie. Je legt een stevige basis onder jouw fotografie, doordat je leert wat abstracte fotografie precies is. Je leert hoe abstractie zich ontwikkeld heeft in de kunstgeschiedenis en de fotografie. En je leert abstracte fotografie (her)kennen aan de hand van prachtige abstracte foto's van maar liefst 15 verschillende fotografen. Je krijgt veel praktische handreikingen om abstractie te creëren; door anders te kijken, anders te fotograferen en door je foto's anders na te bewerken. Je leert alles over oa. kleurgebruik, perspectief, compositie en beeldelementen en fotografische technieken aan de hand van abstracte voorbeeldfoto's. En -ook niet onbelangrijk- je ontwikkelt je eigen smaak en stijl. En je krijgt ideeën over wat je kunt doen met je foto's. En dit alles resulteert erin dat jij straks abstracte foto's maakt, waarmee je jezelf en anderen verrast.

Werkmap

Bij de cursus hoort een Werkmap met meer dan 50 praktijkopdrachten en allerlei waardevol achtergrondmateriaal, zoals tutorials, video's ter verdieping en hand-outs. Daarnaast biedt de Werkmap je contact met je docent en je medecursisten. Je plaatst er jouw uitwerkingen van opdrachten. Je krijgt feedback. Je kunt vragen stellen en tips, ideeën en oproepen plaatsen, bijvoorbeeld om samen te fotograferen of naar een expositie te gaan.

Portfolio en praktische toepassingen

Aan het eind van de cursus heb je een prachtige portfolio aan abstracte foto's opgebouwd. Daarna word je uitgedaagd om je foto's op verschillende manieren te gebruiken: als kunstwerk of toegepast in drukwerk of online.

Eigen tijd, plaats en tempo

Je volgt de cursus volledig in je eigen tijd en tempo. Je hebt na inschrijving een jaar lang toegang tot de videolessen en de Werkmap. Omdat het een online cursus is, kun je lessen volgen waar en wanneer je wilt. Thuis op de bank, in de trein op weg naar je werk of elders. Je kunt ook zelf bepalen waar je de praktijkopdrachten wilt doen, in de natuur, in de stad, in je huis of in je eigen achtertuin of op vakantie.

Maak nu kennis met de cursus, door gratis een aantal proeflessen te volgen. Je hebt niets te verliezen en een hele wereld te winnen! Doe mee!

Gratis proeflessen

Om te ervaren wat de wereld van de abstracte fotografie jou te bieden heeft, nodig ik je uit om een aantal proeflessen te volgen.

Als je je inschrijft, krijg je gratis toegang tot een aantal videolessen en je krijgt gratis materiaal uit de Werkmap. Je maakt kennis met de wereld van de abstracte fotografie. En je ervaart meteen hoe leuk en makkelijk het is om deze online cursus te volgen. Je ontvangt bovendien een kortingscode, waarmee je 15% korting krijgt op de Complete Cursus.

Er gaat een wereld voor je open! Doe mee!

 

Wie geeft de cursus?


Iris Depassé
Iris Depassé

Ik ben Iris Depassé. Kunstenaar en oprichter van de Academie voor Abstracte Fotografie.

Ik hou erg van abstracte fotografie en ik heb me daar de afgelopen jaren in gespecialiseerd. Ik deed mee aan de Masterclass BredaPhoto, volgde de Basisopleiding Fotografie en Photoshop en de opleiding Photographic Design aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik volgde workshops over oa. landschapsfotografie, macrofotografie, beeldtaal en autonome fotografie. Het meest leerde ik door zelfstudie en research, want er bestaan nog geen opleidingen op gebied van Abstracte Fotografie.

Vandaar dat ik hem ben gaan ontwikkelen voor je. In deze cursus komt alles samen: mijn twintig jaar ervaring als trainer en ontwikkelaar van cursussen, mijn kennis en ervaring van abstracte fotografie, mijn ondernemerschap en mijn plezier om mensen te inspireren en te motiveren. Ik wens je er veel plezier en mooie mee toe!


 

"Ik ben erg verrast door deze proeflessen van de cursus abstracte fotografie. Iris heeft een hele fijne manier gevonden om deze online cursus te presenteren. Aan de hand van enthousiaste video's en veel voorbeelden en verwijzingen word je door haar meegenomen in de wereld van de abstracte fotografie. Ik voel meteen een grote betrokkenheid en kijk er erg naar uit om de hele cursus een keer te kunnen gaan volgen.

Brigit Jonker-Krol, beeldend kunstenaar

"Als je al langer iets met abstracte fotografie wilt doen (zoals ik) dan krijg je in deze cursus alle handreikingen en op een hele toegankelijke manier uitleg van een hele enthousiaste en zeer deskundige docente. De cursus voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Ik word stapsgewijs een nieuwe wereld ingeleid met een hele heldere uitleg. Abstracte fotografie heeft veel meer dan ik dacht en dat zal mijn kijk op het maken van foto's veranderen: van meer het geheel (landschap, overzicht) naar het detail, van figuratief naar abstract."

- No Sijben, klinisch psycholoog/methodoloog en organisatie adviseur

"Dank voor zoveel moois, Iris! Een belevenis waarbij ik volkomen onverwacht in andere werelden terecht kan komen. Waar kwaliteiten als schoonheid, liefde voor vorm en kleur en diepere gevoelswerelden worden aangesproken.

Verrast en enthousiast gemaakt waardoor ik niet meer "normaal" kan kijken. Mijn fantasie is nu pas echt op hol. Het hele weekend ben ik al aan het experimenteren geweest, super! Het brengt beslist een enorme verdieping in de natuurbeleving. Voor mij is dit één grote ontdekkingsreis en ik ben daar heel blij mee.”

- Désirée van Bracht-Sersansie

"Oooeh, wat ben ik trots op deze cursus! Van september tot december 2018 heb ik als stagiaire fotografie met veel plezier meegeholpen aan het ontwikkelen ervan.

Ik had nog nooit gehoord van abstracte fotografie, dus dit was voor mij een nieuwe ervaring. Heel leuk om dat van zo dichtbij mee te maken. We hebben hard gewerkt en veel lol gehad en ik ben echt ontzettend trots op het eindproduct.

- Emmaly Willemsen, student fotografie, Noorderpoort College

"Wat een meesterwerk heb je in de wereld gezet, Iris!!!

Ik ben echt diep onder de indruk van het niveau en de kwaliteit van module 1. De ambitieuze titel ‘Academie’ maak je voor mij helemaal waar.

Echt razend interessant, het maakt me nieuwsgierig en inspireert me. En wat een eer dat je mijn werk te midden van zulke kanjers presenteert. Dus ja, ik ben supertrots dat je me in de module hebt opgenomen. En ik snap dat je enorm hard hebt gewerkt, afgelopen weken/maanden.

- Ronald Peeters, natuurfotograaf, Leven in Verwondering.nl

Ontdek de wondere wereld van de abstracte fotografie